Wijnen

Geniet van Voortreffelijke Wijnen van Weingut Schneiders – Winnaar van de Staatsehrenpreis des Landes Rheinland-Pfalz

Bij “Parel aan de Moezel” is wijn niet zomaar een drankje; het is een verhaal, een traditie en een ware kunstvorm. Daarom zijn we trots om u een selectie te bieden van de voortreffelijke wijnen van Weingut Schneiders, een wijnmakerij die de hoogste eer heeft behaald, de Staatsehrenpreis des Landes Rheinland-Pfalz, in de jaren 2019, 2020, 2021 en 2022.

Een Eervolle Prestatie
De Staatsehrenpreis is een erkenning van buitengewone toewijding aan wijnmaken en een onberispelijke kwaliteit. Weingut Schneiders heeft zichzelf keer op keer bewezen als een van de meest vooraanstaande wijnproducenten in de regio, en hun bekroonde wijnen spreken voor zich.

Proef de Bekroonde Smaak
Bij “Parel aan de Moezel” nodigen we u uit om de bekroonde smaken van Weingut Schneiders te ontdekken. Van verfijnde Rieslings tot diepe en elegante rode wijnen, elke fles vertelt het verhaal van de Moezel en haar unieke terroir.

Onze passie voor wijn gaat verder dan alleen het schenken van een glas; we willen dat u de rijke geschiedenis en de zorgvuldige vakmanschap achter elke fles ervaart. Laat ons uw sommelier zijn terwijl u geniet van een wijnproeverij die uw zintuigen zal betoveren.

De Perfecte Aanvulling
Of u nu kiest voor een witte, rode, droge of zoete wijn, de selectie van Weingut Schneiders biedt voor elk wat wils. Deze bekroonde wijnen zijn de perfecte aanvulling op uw culinaire ervaring in ons petit restaurant.

Kom en proef de kwaliteit en passie die elke fles van Weingut Schneiders belichaamt. Bij “Parel aan de Moezel” verheugen we ons erop om u de smaak van excellentie te serveren, rechtstreeks uit de Moezelvallei.